DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041275-1.15497%
Aydın
21°

AÇIK

21:27

YATSIYA KALAN SÜRE

DETAYLAR

a

Murat Gögebakan: Kalbim Yarali

15 Ekim 20211s 37dk Yönetmen Ali Ayyıldız Senarist Sezgin Irmak,Lütfi Albayrak Oyuncular: Burak Sevinç,Tuvana Türkay,Hande Soral Tür:

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi, 2014 yılında vefat eden sanatçı Murat Göğebakan'ın hayat hikayesini konu ediyor.

1968 yılında Adana'da doğan Murat Göğebakan'ın yaşamını konu alan "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" filmi, sanatçının hayatına doğum anıyla başlıyor. Murat Göğebakan'ın hayatı, annesinin hamilelik sırasında geçirdiği bir operasyon sonucu sağ bacağında kalıcı bir sakatlıkla doğmasıyla başlar. Bu fiziksel zorluk, onun müziğe ve kendine uzaklaşmasına neden olurken, müziğe olan tutkusu derslerini aksatmasına sebep olur. Bir gün müzik dükkanında çalışırken 7 yaşındaki kardeşi kaza sonucu ölür, bu trajik olay ailesi tarafından Murat'ın sorumluluğuna yüklenir ve Murat bu vicdan azabıyla müziğe küser. Kuzeni Senem, onu bu dönemde teşvik eder, ilişkileri romantik bir boyuta evrilir ve evlenirler.

Konservatuvar eğitimini tamamladıktan sonra Murat, barlarda şarkı söyleyerek ve öğretmenlik yaparak hayatını kazanmaya başlar. Bir kaset teklifi üzerine İstanbul'a gider, ancak kaset satışlarından beklediği başarıyı elde edemez. Bu süreçte ikinci eşi olacak Selma ile tanışır ve ilk eşinden ayrılır. Müzik kariyeri boyunca ödüller kazanır, konserler verir ve çok satan albümler yapar, ancak ekonomik zorluklarla mücadele etmek zorunda kalır. 40 yaşında lösemi teşhisi konur, ancak tedavi sonucunda kanseri yener.

"Kanseri yendim, ihaneti yenemedim!" diyen sanatçı, tedavi sürecinde eşi Selma'nın kendisini aldattığını öğrenir ve bu ağır hayat koşullarıyla birlikte ikinci kez kansere yakalanır ve 45 yaşında yaşamını yitirir. Ardında birçok albüm, yüzlerce beste ve milyonlarca hayran bırakır. Göğebakan'ın sevenleri ona "Sevgi Adamı" lakabını takarlar.

POPÜLER FRAGMANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.