

Didim Belediyesi Kadın Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Didim Kadın ve Aile Danışma Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Hatice Gençay da katıldı. Toplantıda, kentte kadınlara yönelik sürdürülen çalışmalar değerlendirilirken, yeni dönem projeleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantı mevcut çalışmaların etkinliği değerlendirilirken, yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikirler paylaşıldı. Katılımcılar, kadınların yaşam kalitesini artıracak uygulamaların önemine dikkat çekti. Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, toplantıda yaptığı konuşmada “Kadınların hayatın her alanında aktif, üretken ve güçlü bireyler olarak yer alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadın Meclisimizin ortaya koyduğu fikirler ve projeler, kentimizin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Hep birlikte daha eşit, daha güçlü bir toplum inşa edeceğiz.” dedi.
GENEL
12 Ağustos 2026ASAYİŞ
12 Ağustos 2026AYDIN
12 Ağustos 2026DİDİM HABERLERİ
12 Ağustos 2026DİDİM HABERLERİ
12 Ağustos 2026DİDİM HABERLERİ
12 Ağustos 2026EGE
12 Ağustos 2026
1
Didim Apollon Tapınağı ışıklandırılıyor: Gece müzeciliğine geçiyor
2
CHP Lideri Özel, Didim’de Ayşenur Ezgi Eygi adına açılan parkta konuştu
3
Başkan Gençay, Anneler Günü dolayısıyla kurulan stantları ziyaret etti
4
Başkan Gençay, Anneler günü etkinliğine katıldı
5
Didim’de “Macera parkında” sona gelindi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.