

Didim halkının daha temiz bir ilçede yaşaması için Didim Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekiplerince Akbük ve Fevzipaşa Mahallesi’nde kapsamlı genel temizlik çalışması gerçekleştirildi.
Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı ve mahallede yaşayan site sakinlerinin belediyeye gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, mahallede temizlik çalışmalarına ağırlık verildi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alan Didim Belediyesi ekipleri bölgede kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde yol kenarları, kaldırımlar ve boş alanlarda biriken atıklar temizlenirken çevre düzeni de titizlikle kontrol edildi. Saha ekiplerince koordineli şekilde sürdürülen çalışmaların ardından mahalle geneli temiz ve düzenli bir hale getirildi.
BAŞKAN HATİCE GENÇAY: ÇALIŞMALARIMIZI DÜZENLİ OLARAK SÜRDÜRÜYORUZ
Çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Didim’in tüm mahallelerinde ekiplerimiz temizlik çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor. Halkımızın da çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını ve bu konuda bizlere destek vermelerini rica ediyorum.” dedi.

GENEL
17 Mayıs 2026ASAYİŞ
17 Mayıs 2026AYDIN
17 Mayıs 2026DİDİM HABERLERİ
17 Mayıs 2026DİDİM HABERLERİ
17 Mayıs 2026DİDİM HABERLERİ
17 Mayıs 2026EGE
17 Mayıs 2026
1
Didim Apollon Tapınağı ışıklandırılıyor: Gece müzeciliğine geçiyor
2
CHP Lideri Özel, Didim’de Ayşenur Ezgi Eygi adına açılan parkta konuştu
3
Başkan Gençay, Anneler Günü dolayısıyla kurulan stantları ziyaret etti
4
Başkan Gençay, Anneler günü etkinliğine katıldı
5
Didim’de “Macera parkında” sona gelindi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.