Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Başkan Adayı Barış Şam, 8 Şubat’ta yapılacak seçimli olağan genel kurul öncesi yürüttüğü çalışmalarla şoför esnafının gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sahaya inen Başkan Şam, ilçenin dört bir yanında yoğun ilgi, sevgi ve takdirle karşılanıyor.
Taksi durakları ve minibüs kooperatiflerini ziyaret eden Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Başkan Adayı Barış Şam, her buluşmada şoför esnafının samimi desteğini ve güçlü teveccühünü arkasına alıyor. Ziyaretlerde ortaya çıkan tablo, Başkan Şam’ın 2 buçuk yıllık görev süresinde esnafla kurduğu sağlam bağın en net göstergesi oldu. Sahadan kopmayan, esnafın içinde olan ve sorunlara çözüm üreten Başkan Şam, bugün geldiği noktada sandığın en güçlü adayı olarak gösteriliyor.

Seçim çalışmaları kapsamında memleketi Akbük’te de adeta çıkarma yapan Başkan Şam, burada da büyük bir ilgiyle karşılandı. Akbük’te yaşanan sevgi seli, “sarı liste” etrafında kenetlenen esnafın kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Ziyaretler sırasında konuşan Başkan Barış Şam, “Şoför esnafımızla aramızda güçlü bir gönül bağı var. Şoför esnafımızın desteğini her yerde güçlü şekilde hissediyoruz. Sahada gördüğümüz destek çok net. Bu birliktelikle sarı listeyle sandıkları dolduracağız, sarı listeyle sandıkları patlatacağız. Buna yürekten inanıyorum” dedi. Başkan Şam, son olarak tüm üyelerini 8 Şubat’ta sarı listede buluşmaya davet etti.

GENEL
20 Temmuz 2026ASAYİŞ
20 Temmuz 2026AYDIN
20 Temmuz 2026DİDİM HABERLERİ
20 Temmuz 2026DİDİM HABERLERİ
20 Temmuz 2026DİDİM HABERLERİ
20 Temmuz 2026EGE
20 Temmuz 2026
1
Didim Apollon Tapınağı ışıklandırılıyor: Gece müzeciliğine geçiyor
2
CHP Lideri Özel, Didim’de Ayşenur Ezgi Eygi adına açılan parkta konuştu
3
Başkan Gençay, Anneler Günü dolayısıyla kurulan stantları ziyaret etti
4
Başkan Gençay, Anneler günü etkinliğine katıldı
5
Didim’de “Macera parkında” sona gelindi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.