Aydın’ın Didim ilçesinde pazar tezgahlarını denetleyen ilçe tarım ve zabıta ekipleri, analiz için zeytinyağı numuneleri alındı.
Önemli zeytin üretim merkezlerinden Aydın’da hasat sezonu devam ederken, zeytinyağı sıkımlarının yanı sıra satışlarında da yoğunluk başladı. Bu çerçevede harekete geçen Didim İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Didim Belediyesi Zabıta ekipleri ile birlikte pazar tezgahlarında zeytinyağı denetimi gerçekleştirdi. Pazar tezgahlarını tek tek gezen ekipler, pazarlarda bulunan zeytinyağlarını denetledi. Ayrıca ekipler analiz edilmesi için numuneler aldı. Vatandaşların sağlığını korumak adına denetimlerin aralıksız devam edeceği öğrenildi.
Konu ile ilgili Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Didim Belediyesi Zabıta ekipleri ile beraber ilçemizde bulunan pazarlarda zeytinyağı denetimleri yapılmış, analiz edilmesi için numuneler alınmıştır. Denetimleriz yıl boyunca devam edecektir” ifadeleri yer aldı.
ASAYİŞ
13 Aralık 2025ASAYİŞ
13 Aralık 2025AYDIN
13 Aralık 2025DİDİM HABERLERİ
13 Aralık 2025DİDİM HABERLERİ
13 Aralık 2025DİDİM HABERLERİ
13 Aralık 2025EGE
13 Aralık 2025
1
Esnafa kredi erteleme müjdesi
2
DTO, zincir marketlere getirilecek sınırlamaların genişletilmesini istiyor
3
Didim Apollon Tapınağı ışıklandırılıyor: Gece müzeciliğine geçiyor
4
CHP Lideri Özel, Didim’de Ayşenur Ezgi Eygi adına açılan parkta konuştu
5
Başkan Gençay, Anneler Günü dolayısıyla kurulan stantları ziyaret etti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.