Didim’de faaliyet gösteren Servis aracı işletmecilerinin 2024-2025 yılı çalışma ruhsatı vize yenileme ve güzergah belgesi işlemleri başladı.
Didim’de Cumartesi halk pazarında gerçekleştirilen işlemler kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Zabıtası ekiplerince 2024-2025 yılı Çalışma ruhsatı vize yenileme ve güzergah belgesi işlemleri yapılmaya başlandı. Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Şam, çalışmaları yerinde görerek “İlçemizdeki Servis Aracı işletmecilerimizin 2024-2025 yılı Çalışma Ruhsatı vize yenileme ve güzergah belgesi işlemleri başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Zabıtası ekiplerince ilçemizdeki P plakalı araçlara Uygunluk Belgesi verildi. Ticari plaka sahibi üyelerimizin çalışma ruhsatı başvuruları ise odamız tarafından gerekli evraklar hazırlanarak ve üyelerimizin Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığına gitmeden online olarak yapılmaktadır.” dedi.
ASAYİŞ
13 Aralık 2025ASAYİŞ
13 Aralık 2025AYDIN
13 Aralık 2025DİDİM HABERLERİ
13 Aralık 2025DİDİM HABERLERİ
13 Aralık 2025DİDİM HABERLERİ
13 Aralık 2025EGE
13 Aralık 2025
1
Esnafa kredi erteleme müjdesi
2
DTO, zincir marketlere getirilecek sınırlamaların genişletilmesini istiyor
3
Didim Apollon Tapınağı ışıklandırılıyor: Gece müzeciliğine geçiyor
4
CHP Lideri Özel, Didim’de Ayşenur Ezgi Eygi adına açılan parkta konuştu
5
Başkan Gençay, Anneler Günü dolayısıyla kurulan stantları ziyaret etti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.