TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta stadı halen hazır durumda olmadığı için bu kez Tire yerine Didim’de oynadığı maçta Bornova 1877’ye de 3-2 yenilerek 4’te 0 çekip dibe demir atan Kuşadasıspor’da Teknik Direktör Bülent Ataman’la yollar ayrıldı.
Grupta puansız son sırada kalan siyah-beyazlılarda Bornova maçının da kaybedilmesi üzerine akşam saatlerinde toplanan yönetim kurulu Bülent Ataman ile yolları ayırma kararı aldı. Sezon başından bu yana galibiyet alamayan Kuşadasıspor’un yeni teknik direktörü çok kısa süre içinde açıklanacağı, bu süre zarfında takımı Yardımcı Antrenör Özer Erdem’in çalıştıracağı bildirildi.

GENEL
7 gün önceASAYİŞ
08 Şubat 2026ASAYİŞ
08 Şubat 2026AYDIN
08 Şubat 2026DİDİM HABERLERİ
08 Şubat 2026DİDİM HABERLERİ
08 Şubat 2026DİDİM HABERLERİ
08 Şubat 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.