Didim’de 7 ayrı noktada çıkan yangın felaketlerinin ardından İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca başkanlığında 2024 yılı İlçe Afet Planı Hazırlık toplantısı düzenlendi.
Geçtiğimiz hafta ülke genelinde çıkan ve içerisinde Aydın’ın da dahil olduğu yangın felaketleri kapsamında 7 ayrı noktası yanan Didim’de toplantı düzenlendi. Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca başkanlığında gerçekleşen 2024 yılı İlçe Afet Planı Hazırlık toplantısına Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ile ilgili birim amirleri katılım gösterdi.
Toplantıda, ilçe genelinde oluşabilecek felaketler ile beraber, geçtiğimiz hafta Didim’de 7 ayrı noktada çıkan yangın ardından olası herhangi bir yangın durumunda yapılması gerekenler görüşüldü. Olası felaketler için hazırlık seviyesini arttırma konusunda gerçekleşen fikir alışverişiyle beraber kurumlar arası koordinasyonun sağlanması hedeflendi.
ASAYİŞ
11 Kasım 2025ASAYİŞ
11 Kasım 2025AYDIN
11 Kasım 2025DİDİM HABERLERİ
11 Kasım 2025DİDİM HABERLERİ
11 Kasım 2025DİDİM HABERLERİ
11 Kasım 2025EGE
11 Kasım 2025
1
Esnafa kredi erteleme müjdesi
2
DTO, zincir marketlere getirilecek sınırlamaların genişletilmesini istiyor
3
Didim Apollon Tapınağı ışıklandırılıyor: Gece müzeciliğine geçiyor
4
CHP Lideri Özel, Didim’de Ayşenur Ezgi Eygi adına açılan parkta konuştu
5
Başkan Gençay, Anneler Günü dolayısıyla kurulan stantları ziyaret etti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Kaymakam beyi kutluyorum ancak afetlere hazır olmak için altyapı gerekiyor altyapı derken yetişmiş insan gücünden bahsediyorum ancak bu işin sürdürülebilir olması çok zor uzun bir uğraş gerekiyor.Didimde bulunan itfaiye projesinin fikir babalarından biri olarak şimdi ne kadar önemli bir iş yapıldığını görmek beni çok mutlu ediyor.Selam ve sevgiler Özdemir Günday 05332718164