DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046208-2.46393%
Aydın
17°

AÇIK

16:59

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Yalın, Efes Antik Tiyatro’da sevenleriyle uçtu

Yalın, Efes Antik Tiyatro’da sevenleriyle uçtu

ABONE OL
21 Eylül 2023 12:51
Yalın, Efes Antik Tiyatro’da sevenleriyle uçtu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Onlarca hiti ve kendine özgü yorumuyla milyonların kalbinde taht kuran ünlü sanatçı Yalın, “Unutulmaz Şarkılar” konseptiyle kültür ve sanatın beşiği Efes Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Kerkisolfej Organizasyonu’nun düzenlendiği etkinlikte İzmir’in Selçuk ilçesindeki antik dünyanın en büyük açık hava tiyatrosu Efes Antik Tiyatro’nun büyüleyici atmosferinde binlerce hayranıyla buluşan Yalın, günler öncesinden tüm biletleri tüketen sevenlerine söylediği şarklılarla unutulmaz bir gece yaşattı. Hayranlarına gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgiden dolayı teşekkürlerini ileten Yalın “Şu an sizin sevginiz ve ilginiz sayesinde havalara uçuyorum” dedi.

“DAHA DA GAM YEMEM”

Her şarkısında heyecanını ve duyduğu gururu dile getiren başarılı sanatçı Yalın, “Burada uzun zamandır konser olmuyor. Yıllar sonra ilk konseri yapmak bana kısmet oldu. Yaklaşık 5000 kişiye karşı söylemek büyük bir gurur ve onurdur. Bu gururu bana yaşattığınız için teşekkür ediyorum size. Her birinize tek tek sarılasım var. Ben bu yola çıkarken şarkılarımı yüz binlerce insanla beraber söyleyebileyim diye yola çıktım. Bugüne kadar birçok ödül aldım ama benim için en büyük ödül bu görmüş olduğum tablodur. Daha da gam yemem. Kariyerimde unutamayacağım bir deneyim oldu bu akşam. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek tezahüratları ve güçlü alkışları topladı.

Yalın, 30 Eylül Cumartesi akşamı Antalya Aspendos Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluşacak.




En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.