DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056771-0.8854%
Aydın
21°

AÇIK

04:44

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Atabay, işçileri enflasyona karşı ezdirmedi

Başkan Atabay, işçileri enflasyona karşı ezdirmedi

ABONE OL
29 Ağustos 2023 08:55
Başkan Atabay, işçileri enflasyona karşı ezdirmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enflasyon karşısında ezilen işçi maaşlarına Başkan Atabay son noktayı koydu. İmzalanan ek protokol ile Didim Belediyesi’nde görev yapan işçilerin maaşında iyileştirmeye gidildi.

Disk Genel İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Sibel Özhan ve Didim Belediyesi İşyeri temsilcileri Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti. Ülkede enflasyonun yükselmesi ve işçi maaşlarının enflasyonun altında kalması gibi konularının ziyarette Didim Belediyesi’nde çalışan işçilerin maaşlarında ek iyileştirme yapılması konusunda mutabakata varıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Bugün belediyemizde Disk Genel-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Sibel Özhan ve işyeri temsilcilerimiz ile personellerimizin emeklerinin yüksek enflasyon karşısında ezilmemesi için ek iyileştirme görüşmesi yaptık. Çalışanlarımızın ekonomik şartlar karşısında zorluk yaşamayacağı şekilde karşılıklı bir mutabakat gerçekleştirdik. Emekçilerimizin her zaman yanındayız, herkese hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.