DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042607-2.2302%
Aydın
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Şarkıcı Demet Akalın, Didim’e gelirken tekne kazası geçirdi

Şarkıcı Demet Akalın, Didim’e gelirken tekne kazası geçirdi

ABONE OL
26 Ağustos 2023 12:46
Şarkıcı Demet Akalın, Didim’e gelirken tekne kazası geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Didim konseri için tekneyle yola çıktı. Talihsiz bir kaza geçiren ünlü isim, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Akalın ilk olarak, “İyiyiz. Arabayla geliyorum. Tekneyle gelmek isterken çok büyük bir kaza atlattık. Alnım şiş. Geliyorum” ifadeleriyle durumunu aktardı.

Didim’deki konserine gitmek için Bodrum’dan tekneyle yola çıkan şarkıcı Demet Akalın kaza geçirdi. İçinde bulunduğu tekne iskeleye çarparak batan Akalın, yaşadıklarını ve sağlık durumunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

“TEKNE SANİYELER İÇİNDE BATTI”

Sosyal medya hesabında bir video yayınlayan Demet Akalın, alnındaki şişlikleri gösterdi ve yaşadıklarını anlattı. Demet Akalın, “İyiyim merak etmeyin. Alnımda şişlik var. Yurt dışından gelen fanlarım çok olduğu için onları bırakmak istemedim. Çok kötü bir tekne kazası yaptık. İskeleye girdi. Gece ben böyle şeyleri kullanmam aslında ama 20 dakikada gideriz diye… Tekne saniyeler içinde battı. O tekneden nasıl sağ çıktık ben algılayamıyorum. Verilmiş sadakamız varmış. Fanlarım da gitmemiş, beklemiş beni. Sağ olsunlar. Ben iyiyim. Geri dönüyorum Bodrum’a… Tabii bir sitemim olacak. Ambulans çağırdık, gelmedi bayağı bir süre. Kaç kere arandı ambulans hayal meyal hatırlıyorum. O eczaneden Allah razı olsun. İlk müdahaleyi yaptı. Bir arkadaşımızın bayağı parmakları falan ezildi. Yalıkavak Marina’da iskeleye bir ışık koysaydınız da insanlar böyle acayip bir kaza yapmasaydı. Bir travma yaşamasaydı. Çok mesaj geldi dönemedim. Teknelere servis yapan bir bot, tesadüfi kurtardı bizi. Çocuklardan da Allah razı olsun” dedi.

“SENSATİON CLUB’dan geçmiş olsun mesajı”

Demet Akalın’ın Didim’de sahne aldığı Sensation Club işletmesi de sosyal medya hesabından Akalın için geçmiş olsun mesajı yayınlayarak, “24.08.2023 tarihindeki konserimize gelirken talihsiz bir kaza geçirip yaralanan ama sahnesini ve sevenlerini bırakmayan sanatçımız sayın Demet Akalın’a çok teşekkür eder, geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. İyi ki varsın kraliçemiz” ifadelerine yerdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.