DOLAR 32,4592 -0.1%
EURO 34,8863 0.09%
ALTIN 2.422,350,00
BITCOIN 1878105-4.0527%
Aydın
22°

AÇIK

04:04

SABAHA KALAN SÜRE

Gökhan Türkmen, Didim’de sevenleriyle buluştu

Gökhan Türkmen, Didim’de sevenleriyle buluştu

ABONE OL
18 Ağustos 2023 14:11
Gökhan Türkmen, Didim’de sevenleriyle buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sevilen sanatçı Gökhan Türkmen, Dk Event organizasyonunda Didim Amfi Tiyatro’da hayranlarıyla buluştu. Sergilediği canlı performansı ile büyük beğeni toplayan Türkmen’in şarkılarına eşlik eden hayranları, sanatçıyı cep telefonlarıyla görüntüledi.

Didim’de sahne alan ünlü sanatçı Gökhan Türkmen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Kendine has yorumuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan sevilen sanatçı Gökhan Türkmen, Didim Amfi Tiyatro sahnesinde sevenlerinin karşısına çıktı. Hayranlarını selamlayan sanatçı, orkestra eşliğinde şarkılarını söyledi. Türkmen’in şarkılarına hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. İşitsel olduğu kadar görsel açıdan da zengin olan konserde, her şarkı için özel hazırlanmış videolar LED ekranlarda gösterildi. İkinci bölüme elinde gitarıyla çıkan Türkmen, şarkılarının akustik versiyonlarını söyledi.

Performansıyla dinleyenleri kendine hayran bırakan başarılı sanatçı Gökhan Türkmen, repertuarında ‘Mahşer’, ‘Aşk Lazım’, ‘Sen İstanbulsun’, ‘Büyük İnsan’, ‘Lafügüzaf’, ‘Rüya’, ‘Çatı Katı’ ve ‘Bir Öykü’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarına yer vererek, dinleyicilerden tam not aldı.



En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.