DOLAR 32,5112 0.39%
EURO 34,7654 0.48%
ALTIN 2.413,101,40
BITCOIN 1863415-5.4367%
Aydın
27°

AÇIK

20:07

AKŞAMA KALAN SÜRE

Şarkıcı Buray, Didim’de sahne aldı

Şarkıcı Buray, Didim’de sahne aldı

ABONE OL
12 Ağustos 2023 15:03
Şarkıcı Buray, Didim’de sahne aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, Aydın’ın Didim ilçesinde sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Buray, Olmuşum Leyla adlı yeni şarkısını da ilk kez Didim Amfi Tiyatro’da seslendirdi.

Besteleriyle ve eşsiz sahne performansıyla yediden yetmişe herkesin gönlüne taht kuran ünlü sanatçı Buray, yaz konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Dk Event organizasyonunda Didim Amfi Tiyatro’da sahne alan Buray, konserine “Yüreksiz Tilki” adlı şarkısıyla başladı. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerinin karşısına çıkan Buray, konser alanını dolduran binlerce seveniyle sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. Şarkılarıyla milyonların sevgilisi haline gelen ünlü sanatçı Buray, 11 Ağustos’ta yayınladığı yeni şarkısı “Olmuşum Leyla”yı da ilk kez Didim Amfi Tiyatro’da seslendirdi. Tüm dijital müzik platformlarında ve aynı zamanda Buray Youtube resmi kanalında yayınlanan “Olmuşum Leyla” şarkısının söz ve müziği Emrah Karakuyu, düzenlemesini ise Tanerman yaptı. Kariyerinde çıkardığı şarkılarla Türkiye ve yurt dışında milyonlarca kitleye ulaşarak büyük bir başarı elde eden Buray, yeni şarkısı “Olmuşum Leyla”yı ilk kez Didim Amfi Tiyatro’da verdiği konser ile seslendirdi. Bu sırada izleyiciler tarafından açılan “Sevginden olmuşuz Leyla” pankartı da dikkat çekti.

Aralıksız konserlerine devam ettiğini söyleyen Buray, “Yaz aylarında tempomuz daha çok artıyor. Bugün yayınladığımız “Olmuşum Leyla” şarkısını da ilk kez Didim’de seslendireceğim. Bugün Didim’e konser vermeye geldik ama burada öylesine güzel vokal ordusu vardı ki. Gerçekten bizlere eşlik eden yüreğinize, sesinize, ses tellerinize sağlık. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz. Böylesine kalabalık hayran kitlemizi görünce gerçekten çok mutlu oluyorum” dedi.

Muhteşem performansının yanı sıra eşsiz sahne şovlarıyla da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Buray, alkışlar eşliğinde konserini noktaladı.








En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.