DOLAR 32,5973 0.37%
EURO 34,7897 0.15%
ALTIN 2.497,690,55
BITCOIN 21163606.78432%
Aydın
16°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

CHP’de toplu istifa depremi! Hep birlikte MHP’ye katıldılar

CHP’de toplu istifa depremi! Hep birlikte MHP’ye katıldılar

ABONE OL
6 Mayıs 2023 15:17
CHP’de toplu istifa depremi! Hep birlikte MHP’ye katıldılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Didim ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP ve Kandil’den destek almasından rahatsızlık duyan bir grup CHP’li partilerinden istifa ederek MHP’ye katıldı. Partilerinden istifa ederek MHP’ye katılan vatandaşların rozetlerini ise MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu taktı.

“CUMHUR İTTİFAKININ BAŞARISI İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ”

MHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç, Didim’de MHP’ye olan güvenin her geçen gün arttığını ve partilerine olan teveccühün giderek hızlandığını ifade ederek, “14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakının başarısı için durmadan çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yeniden seçilmesini sağlamak ve partimiz MHP’nin Meclis’te en güçlü şekilde temsiliyeti için var gücümüzle alanlarda olmaya devam edeceğiz” dedi.

MHP’ye yeni katılan isimlere rozetlerini takan MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, daha sonra AK Parti’nin seçim ofisine de ziyaret etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.