Aydın’ın Didim ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekibi, balıkçılara yönelik denetim gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen denetimde gırgır teknelerinde belge ve ürün kontrolü yapıldı. Yapılan kontrollerin ardından ekipler, balıkçılara su ürünlerini düzenleyen tebliğ hakkında bilgilendirmeler yaptı. Denetimlerin aralıklı olarak devam edeceği öğrenildi.
Konu ile ilgili Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “İlçe Müdürlüğümüz Su Ürünleri Kontrol ekibimizce Taşburun Balıkçı Barınağı’nda gerçekleştirdiğimiz denetimde gırgır teknelerinde belge ve ürün kontrolü yapıldı. 5/1 numaralı su ürünlerini düzenleyen tebliğ hakkında bilgilendirmeler yapıldı.” ifadeleri yapıldı.
DİDİM HABERLERİ
06 Haziran 2023ASAYİŞ
06 Haziran 2023SAĞLIK
06 Haziran 2023SPOR
06 Haziran 2023DİDİM HABERLERİ
06 Haziran 2023AYDIN
06 Haziran 2023EKONOMİ
06 Haziran 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.