6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde yıkımlara neden oldu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerde enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken depremzedeler de başka şehirlere taşınmaya başladı. Şarkıcı Murat Boz, deprem sonrası fırsatçılık yapılmasına tepki gösterdi.
“BU NASIL BİR SINAVDIR?”
Depremlerin ardından yaptığı yardımlarla dikkat çeken başarılı şarkıcı Murat Boz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Depremi fırsat bilip kiraları 2-3 katına çıkaran ev sahipleri, depreme gönüllü giden işçilerin işine son veren şirketler, kuruluşlar… Yorum yapamıyorum, bu nasıl bir sınavdır” dedi.
ASAYİŞ
16 Haziran 2025ASAYİŞ
16 Haziran 2025AYDIN
16 Haziran 2025DİDİM HABERLERİ
16 Haziran 2025DİDİM HABERLERİ
16 Haziran 2025DİDİM HABERLERİ
16 Haziran 2025EGE
16 Haziran 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.