DOLAR 32,6021 0.39%
EURO 34,8256 0.25%
ALTIN 2.491,480,30
BITCOIN 21182074.32702%
Aydın
21°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Sıla’nın baba özlemi: Bize bir oda tuttum!

Sıla’nın baba özlemi: Bize bir oda tuttum!

ABONE OL
7 Ocak 2023 20:24
Sıla’nın baba özlemi: Bize bir oda tuttum!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu, 28 Kasım’da İzmir’de tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Şükrü Gençoğlu için Alsancak Hocazade Camii’nde cenaze töreni düzenlenmişti. Törende oyuncu İlker Kaleli de sevgilisi Sıla’yı yalnız bırakmamıştı. Gençoğlu’nun cenazesi, Urla İskele Mezarlığı Aile Kabristanı’nda toprağa verilmişti.

“BABAMA YAZDIM ONU”

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz yıllarda babasının doğum gününü kutlamasıyla sosyal medyada gündem olmuştu. ‘Yeter’ adlı şarkısını babası için yazdığını belirten Gençoğlu, mutlu aile pozunu yayınlamıştı. Şarkıcı, söz konusu paylaşımına, “Başımı omzuna yasladım, kötü günler geçti diye başlar; Yeter. Hah işte, babama yazdım onu. Doğum günün kutlu olsun canım babam. Seni çok seviyorum. Parti başlasın” notunu düşmüştü.

“CANIM BABAM VE BEN”

Ünlü şarkıcı, çocukluk yıllarında çekilen bu fotoğrafa ise “Canım babam ve ben. Tüm babalara, baba adaylarına, heveslilere, babacanlara. Bir de özlemini çektiklerimize. Her güne, hayata bir baş selamı, iyi pazarlar” mesajını yazmıştı.

SILA’YA SÜRPRİZ YAPMIŞTI

Ağustos 2022’de Didim’de konser hazırlığında olan Sıla’ya, babası Şükrü Gençoğlu sürpriz yapmıştı. Sıla, “Babam da sürpriz yapıp, soundcheck’i bastığına göre bu akşam fırtına gibi geçecek” demişti.

“ZAMAN KALKTI ARAMIZDAN”

Gençoğlu, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla herkesi duygulandırdı. Ünlü şarkıcı, babasının fotoğrafını yayınlayarak, şu mesajı yazdı:

Bize bir oda tuttum baba. Üstelik gittiğimiz her yerde olacak bir oda. Nerede olursak olalım, kapısını açıp içeri girebileceğimiz bir oda. Bir masa, iki de sandalye attım içine. Bize kadar. Anahtarın biri sende, biri bende. Başka kimsede yok. O odada sonsuza kadar her şeyi konuşmaya devam edebiliriz. Memleketi sevmeye, sevmeyenine sövmeye, annemi muzip muzip çekiştirmeye, aslan sütüyle şakımaya, birlikte şiirler okumaya, Yaşar Kemal’in betimlemelerini yüceltmeye devam edebiliriz. Birbirimize daima yardım edebiliriz, birbirimizin sesini duyabiliriz orada. Duvarlar yıkıldı, zaman kalktı aramızdan. Yine senin armağanın. Teşekkür kısmı odada. Baş başa. Çünkü bizim aramızda. Çünkü yaşar sevdiklerin. Hiçbir yere gitmez. Hiçbir yere.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.