ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda ayrıca 2022 yılına ilişkin genel değerlendirmenin yanı sıra yeni yılda başta ekonomi, dış politika ve terörle mücadele olmak üzere birçok alanda yapılacak çalışmalar ve Meclis’te bunlara ilişkin atılacak adımların ele alınması bekleniyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sigorta başlangıcı 8 Eylül 1999 ve öncesi olan çalışanları ilgilendiren emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili düzenlemeye ilişkin çalışma hakkında sunum yapacağı Toplantıda, kısa süre içinde Meclise sunulması planlanan düzenlemenin detaylarına ilişkin ayrıntılı değerlendirmeler de yapılacak.
Yılın son Kabine toplantısında ayrıca Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın milli sisteme bağlanması yönünde yürütülen çalışmalarda gelinen aşamalar da değerlendirilecek.
ASAYİŞ
16 Aralık 2025ASAYİŞ
16 Aralık 2025AYDIN
16 Aralık 2025DİDİM HABERLERİ
16 Aralık 2025DİDİM HABERLERİ
16 Aralık 2025DİDİM HABERLERİ
16 Aralık 2025EGE
16 Aralık 2025
1
Ulu Önder Atatürk Didim’de anıldı
2
Anda Barut Collection’dan çalışanlarına konforlu ve lüks personel yaşam alanı
3
Six Senses Kaplankaya Alchemy Bar atölyesinde doğanın modern simya mucizesi ile tanışın
4
Hangi İl Kaç Milletvekili Çıkaracak? YSK Kararı Resmi Gazete’de
5
İstanbul’da 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi