DOLAR 32,6025 0.38%
EURO 34,8291 0.26%
ALTIN 2.501,760,71
BITCOIN 20996825.68239%
Aydın
16°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim Ticaret Odası, TUİ’nin genel merkezinde

Didim Ticaret Odası, TUİ’nin genel merkezinde

ABONE OL
9 Nisan 2022 00:34
Didim Ticaret Odası, TUİ’nin genel merkezinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Ticaret Bağlantıları kurmak üzere Almanya’da görüşmeler gerçekleştiren Didim Ticaret Odası Yönetimi, Dünya’nın en büyük tur operatörü olan TUI’nin Genel Merkezinde; Almanya, Avusturya ve İsviçre Ürün Geliştirme Müdürü Steffen Boehnke ile görüştü.  

Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Boehmke’ye Didim heyetine zaman ayırdığı için teşekkür etti. Başkan Yardımcıları Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın Didim’in tarihi, doğası ve kültürü hakkında bilgiler aktardı. TUI’nin Türkiye ve Dünya turizmine olan katkılardan dolayı TUI yöneticilerine teşekkür etti.
Didim’de yeni konaklama tesislerinin açıldığını ve yeni otel yatırımlarının yapılacağını söyleyen Didim Heyeti, TUI’nin Didim’de son yıllarda eski kapasitesinin gerisinde kaldığı ve Didim ile ilgili iş politikalarını tekrar gözden geçirmelerini istedi. Didim’in sahip olduğu özelliklerden dolayı daha fazla tatilci ağırlamaya hazır olduğunu vurguladı.

Ticaret Odası Yönetimi Pandemiden dolayı ara verilen, fakat 20-22 Mayıs tarihlerinde yapılacak Dünya da eşi benzeri olmayan Vegan Festivaline turizmde dikkatlerin çekilmesi gerektiğinin altını çizdi. Steffen Boehmke, bilhassa son dört haftada rezervasyonlarda ciddi artışın olduğun ifade ederek, “her ne kadar pandemi ve Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesi turizm de bir belirsizlik ve moral bozukluğu yaratıyorsa da turizm büyüyerek devam edecektir”, dedi. Türkiye önemli turizm bölgesi olduğunu TUI’nin İspanya’dan sonra tatil sattığı 2. Büyük turizm merkezi olduğunu bilgisini paylaştı. Pandemiden sonra insanların tatile bakış açısının da değişeceğini vurguladı.

Turizmin her zaman yeni destinasyonlara ihtiyaç duyduğunun altını çizen Boehmke tarih, doğa, kültür turizminin kıyı turizmini desteklediğini, Didim’in de bu özellikle ile öne çıkabileceğini ifade etti. TUI yöneticilerini Didim’de ağırlamak istediklerini dile getiren Didim heyetine çeşitli ülkelerden Ürün Geliştirme Müdürleri ile birlikte Didim’e gelmekten memnuiyet duyacaklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.