DOLAR 32,3617 0.13%
EURO 34,9782 -0.31%
ALTIN 2.324,180,22
BITCOIN 22818871.32514%
Aydın
17°

AÇIK

13:21

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim Belediyesi, tapu işlemlerini kolaylaştırıyor

Didim Belediyesi, tapu işlemlerini kolaylaştırıyor

ABONE OL
24 Mart 2021 18:52
Didim Belediyesi, tapu işlemlerini kolaylaştırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşların işlemlerinin daha hızlı ve güvenli gerçekleştirilebilmesi için Didim Belediyesi, Tapu ve Kadastro III. İzmir Bölge Müdürlüğü ve Didim Tapu Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Didim Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Didim Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci, E. Öznur Gündoğdu, Zeynel Şener, Tapu ve Kadastro III. İzmir Bölge Müdürü Yusuf Meşhur, Didim Tapu Müdürü Günnur Dikbaşoğlu Bağcı katıldı. İmzalanan protokol çerçevesinde, Didim Belediye Başkanlığı ile Didim Tapu Müdürlüğü arasında mevzuatla belirlenen görevleri daha hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirebilmeleri için veri iletişim bağlantısı ile verilere erişilmesi ve paylaşılması sağlanacak. Bununla birlikte, belediyesi tarafından sunulan bina, arsa ve arazi rayiç değer verilerinin elektronik ortamda paylaşımına ilişkin uyulacak usul ve esasların belirlenmesi gerçekleştirilecek.

Protokolle ilgili açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Vatandaşlarımızın gerçekleştirmiş olduğu işlemlerin daha hızlı, güvenli ve etkin bir şekilde gerçekleşebilmesi için Tapu Müdürlüğümüz ile protokol imzaladık. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.