Didim Meslek Yüksekokulu (MYO), yükseköğretime geçiş sürecinde öğrencilere rehberlik etmek amacıyla Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
Etkinlik kapsamında, Didim MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hasan Kamacı, Öğretim Görevlisi Burak Okşar ve Öğretim Görevlisi İrem Okşar, meslek lisesi öğrencilerine yüksekokul bölümleri hakkında detaylı bilgiler sundu. Öğrencilere teknik ve fiziki imkânlar tanıtılırken, sosyal faaliyetler ve fakültenin sunduğu olanaklar hakkında da bilgilendirme yapıldı.
Didim MYO yetkilileri, bu tür etkinliklerin öğrencilere üniversite hayatı hakkında fikir vermesi açısından önemli olduğunu vurgulayarak, gençleri bilinçlendirmeye yönelik çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.
ASAYİŞ
30 Ekim 2025ASAYİŞ
30 Ekim 2025AYDIN
30 Ekim 2025DİDİM HABERLERİ
30 Ekim 2025DİDİM HABERLERİ
30 Ekim 2025DİDİM HABERLERİ
30 Ekim 2025EGE
30 Ekim 2025