

AYDIN’ın Didim ilçesinde dalış yapmak için girdiği denizden çıkmadığı belirlenen Astsubay Abdülsamet Açıkgöz’ün (40), cansız bedeni bulundu.
Olay, saat 14.00 sıralarında Çamlık Mahallesi’nde meydana geldi. İzmir’de görevli Astsubay Abdülsamet Açıkgöz, kayınpederini ziyaret etmek için Didim’e geldi. Daha sonra Didim’de 3’üncü Koy’dan denize dalgıç kıyafetleri ile dalış yapan Açıkgöz’den haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sahil Güvenlik helikopteri, botları ve deniz polislerinin de katılımıyla gerçekleştirilen aramalar sonucunda Açıkgöz’ün denizde cansız bedeni bulundu. Kıyıya çıkarılan Açıkgöz’ün cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nin morguna götürüldü.
Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.
GENEL
20 Eylül 2026ASAYİŞ
20 Eylül 2026AYDIN
20 Eylül 2026DİDİM HABERLERİ
20 Eylül 2026DİDİM HABERLERİ
20 Eylül 2026DİDİM HABERLERİ
20 Eylül 2026EGE
20 Eylül 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.