

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Güllük Lagünü’nde Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, yasadışı yollarla avlanmış 80 kilogram kefal balığı ele geçirildi.
Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Su Ürünleri Koruma ve Kontrol ekipleri tarafından yapılan kontroller sırasında tespit edilen kaçak avcılık faaliyetinde kullanılan balıklara, mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konuldu. Olayla ilgili şahsa ise 16 bin 106 TL idari para cezası uygulandı.
Yetkililer, doğal kaynakların sürdürülebilirliği ve su ürünleri stoklarının korunması amacıyla denetimlerin aralıksız ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
GENEL
23 Ekim 2026ASAYİŞ
23 Ekim 2026AYDIN
23 Ekim 2026DİDİM HABERLERİ
23 Ekim 2026DİDİM HABERLERİ
23 Ekim 2026DİDİM HABERLERİ
23 Ekim 2026EGE
23 Ekim 2026
1
Muğla’da 54 yeni toplu taşıma hattı hizmete girdi
2
Milas’ta köprü çöktü: Bafa ile Kapıkırı arası ulaşım kesildi
3
Milas’ta 80 kilo kefal balığına el konuldu
4
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için il koordinasyon toplantıları başladı
5
EMITT Turizm Fuarı’nda Muğla’nın güzellikleri tanıtılıyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.