Didim’de sarı-kırmızılılar tek yürek olacak

Didim'de sarı-kırmızı renklere gönül veren taraftarlar, 26. şampiyonluk hedefiyle tek yürek olacak. ultrAslan Didim Koordinatörlüğü, Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanacak kritik mücadele öncesinde bir çağrı yaparak, şampiyonluğun resmileşmesi halinde tüm taraftarları Didim Cumhuriyet Meydanı'na davet etti.

ultrAslan Didim Koordinatörlüğü, Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanacak mücadelede, Galatasaray’ın galibiyetle ayrılması halinde tüm taraftarları Didim Cumhuriyet Meydanı’na davet etti. ultrAslan Didim Koordinatörü Mert Boztürk, "Formanı giy, bayrağını/meşaleni kap gel" mesajını vererek, şampiyonluk yolunda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Boztürk, yaptığı açıklamada, "26. şampiyonluk için "Hep Beraber Omuz Omuza" toplanıyoruz. Antalyaspor maçında şampiyonluğumuz resmileşmesi halinde kutlamalarımız Didim Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecektir. Herhangi bir yürüyüş düzenlenmeyecek, kutlamalar doğrudan Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacaktır" dedi.

Sarı-kırmızılı taraftarların yoğun katılım göstermesi beklenen organizasyonda, Galatasaray’ın olası galibiyetinin coşkuyla kutlanması planlanıyor.

Benzer Videolar