Didim ilçe protokolü, 8 yıl önce 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve şehitlerin kabirlerini ziyaret etti.
15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılmak istenilen darbe girişiminin 8. yıldönümünde Didim ilçe protokolü şehit aileleri ve şehitlerin kabirlerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Balat ve Akyeniköy mahallelerinde bulunan şehitlerin mezarlarına gidilerek, dualar edildi, karanfil bırakıldı. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle düzenlenen ziyaret programına, İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Didim Garnizon Komutanı Albay Ali Saçan, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, İlçe Jandarma Komutanı M. Gani Solak katılım gösterdi. Akyeniköy ve Balat mahallesindeki şehitleri, mezarları başında ziyaret eden ilçe protokolü sonrasında ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti.
ASAYİŞ
07 Şubat 2025AYDIN
07 Şubat 2025DİDİM HABERLERİ
07 Şubat 2025DİDİM HABERLERİ
07 Şubat 2025DİDİM HABERLERİ
07 Şubat 2025EGE
07 Şubat 2025DİDİM HABERLERİ
07 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.