DOLAR 32,5622 0.03%
EURO 34,8586 -0.08%
ALTIN 2.434,320,19
BITCOIN 2108978-3.01743%
Aydın
24°

KAPALI

20:01

AKŞAMA KALAN SÜRE

Didim’de ‘Alevi’ provokasyonu: Kocasını eve döndürmek için yaptığını itiraf etti.

Didim’de ‘Alevi’ provokasyonu: Kocasını eve döndürmek için yaptığını itiraf etti.

ABONE OL
7 Aralık 2022 11:22
Didim’de ‘Alevi’ provokasyonu: Kocasını eve döndürmek için yaptığını itiraf etti.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Didim ilçesinde Alevi vatandaşların yaşamını sürdürdüğü evin kapısına çarpı işareti konuldu. Söz konusu eylemi, boşanma aşamasındaki eşinin eve dönmesini sağlamaya çalışan kadın tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

Didim’de Alevi vatandaşların evlerine kırmızı çarpı işareti atılmasının ardından karı-koca anlaşmazlığı çıktı. 5 Aralık günü Efeler Mahallesi 1353 Sokak’ta Alevi kökenli vatandaşların yaşadıkları 2 daireye kırmızı boya ile çarpı işareti yapıldı. Provokasyon kokan olaya ilişkin Didim Güvenlik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Olaya ilişkin gerçeği M.S isimli kadın itiraf etti. 

KOCASI İLE ARASINI DÜZELTMEK İÇİN YAPMIŞ

Yapılan çalışma sonucunda, 2 yıldır aynı adreste yaşayan U.S ve M.S çifti arasında sıkıntılar olduğu ve U.S’nin son 1 aydır dışarıda otellerde konakladığı öğrenildi. Durumu düzeltmenin yollarını arayan M.S’nin kocası U.S ile arasını düzeltmek için evin kapısına çarpı işaretleri yaptığı tespit edildi. Olayla ilgili adli işlem başlatılırken, M.S ifadesinde eylemi siyasi amaç gütmeden yalnızca eşi ile arasını düzeltmek için gerçekleştirdiğini itiraf etti. .

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.