DOLAR 32,5889 0.47%
EURO 35,4678 0.24%
ALTIN 2.328,830,40
BITCOIN 22993462.33816%
Aydın
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ünlü şarkıcı Sıla’nın acı günü!

Ünlü şarkıcı Sıla’nın acı günü!

ABONE OL
28 Kasım 2022 15:12
Ünlü şarkıcı Sıla’nın acı günü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun babası Şükrü Gençoğlu 3 hafta önce beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Baba Şükrü Gençoğlu’ndan kötü haber geldi. Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu, İzmir’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Güçlü sesiyle sık sık adından söz ettiren şarkıcı Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu, İzmir’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi alan Sıla yıkıldı. Yaklaşık bir ay önce beyin kanaması geçiren ve İzmir’de hastaneye kaldırılan Şükrü Gençoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ailesine bağlılığıyla bilinen Sıla, acı haberin ardından büyük üzüntü yaşadı.

DİDİM KONSER ÖNCESİ SÜRPRİZ YAPMIŞTI

DİDİM KONSER ÖNCESİ SÜRPRİZ YAPMIŞTI

Geçtiğimiz Ağustos ayında Didim’de konser hazırlığında olan Sıla’ya babası Şükrü Gençoğlu sürpriz yapmıştı. Konser öncesindeki ses provasına katılan babası ile çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, “Babam da sürpriz yapıp, soundcheck’i bastığına göre bu akşam fırtına gibi geçecek” mesajını yazmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.