DOLAR 32,5667 0.14%
EURO 34,9291 0.67%
ALTIN 2.433,650,05
BITCOIN 21719490.7506%
Aydın
27°

KAPALI

04:50

SABAHA KALAN SÜRE

Sanayi sitesinin kanalizasyon ve içme suyu sorunu ASKİ’ye iletildi

Sanayi sitesinin kanalizasyon ve içme suyu sorunu ASKİ’ye iletildi

ABONE OL
6 Kasım 2022 12:46
Sanayi sitesinin kanalizasyon ve içme suyu sorunu ASKİ’ye iletildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçede bulunan Küçük Sanayi Sitesi’nin kanalizasyon ve içme suyu hattının yenilenmesi amacıyla üyelerinin topladığı imzaları ASKİ yetkililerine teslim etti.

Didim’de faaliyet gösteren Küçük Sanayi Sitesindeki esnaflar, sanayinin kanalizasyon altyapısı ile içme suyu hattının yenilenmesi amacıyla imza kampanyası başlattı. Aynı sanayide esnaflık yapan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Arslan’a teslim edilen imzalar, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Oda Başkan yardımcısı Nihat Özçevik ve Genel Sekreter Ayşe Durmaz eşliğinde Didim’deki ASKİ yetkililerine teslim edildi. ASKİ yetkilileri dilekçeyi alarak, ASKİ Genel Müdürlüğüne durumu ileteceklerini ve konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Oda Başkanı Şerif Erul ise Küçük Sanayi Sitesinde yaşanan kanalizasyon ve içme suyu sıkıntılarının kendilerine iletildiğini ve imza toplandığını hatırlatarak “Sanayi sitesinin altyapısının bir kısmı kooperatif zamanında yapılmış. Daha sonra ASKİ burada belli yerlerde çalışma yaptı. Bunun dışında içme suyunda bazı bölgelerde sıkıntılar var. Bu noktada biz hem Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a hem de ASKİ yetkililerine durumu ilettik. İmzaları teslim ettik. Sürecin takipçisi olacağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.