DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077990-1.24202%
Aydın
12°

HAFİF YAĞMUR

19:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Kaymakam Kuruca’dan Didim’in en eski mahallesine ziyaret

Kaymakam Kuruca’dan Didim’in en eski mahallesine ziyaret

ABONE OL
5 Kasım 2022 14:35
Kaymakam Kuruca’dan Didim’in en eski mahallesine ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Didim’in ilk yerleşim yeri olan ve en eski mahallesi konumundaki Hisar Mahallesinin 45 yıllık muhtarı Bahri Aşık’ı ziyaret etti.

Mahalle muhtarları ve esnaflar tarafından karşılanan Kaymakam Can Kazım Kuruca, mahallenin durumu hakkında muhtar Aşık’tan bilgi aldı. Esnaflarla da sohbet eden Kaymakam Kuruca, mahallelerde yaşanan sorunları dinledi. Kaymakam Kuruca, yaptığı konuşmasında “Öncelikle misafirperverliğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vakit buldukça mahalle muhtarlıklarımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımızın taleplerini ilk ağızdan dinleyerek, çözüme ulaşması için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan yaşadıkları mahalle hakkında taleplerini dile getirmelerini istiyorum. Dile getirilen talepleriniz not alınıp gerekli kurumlarla yazışma yapılarak çözüme ulaşması için çalışma yapılacaktır. Fakat belirtilen taleplerin bazıları kısa zamanda bazıları ise zaman alarak çözüme ulaşacaktır ” dedi.

Muhtar Aşık’ın gerek gazetecilik, gerekse muhtarlık döneminde aldığı plaket ve ödüllerini özellikle inceleyen Kaymakam Kuruca, yaptığı hizmetler için Aşık’a teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.