DOLAR 32,3476 0.29%
EURO 35,1590 0.07%
ALTIN 2.301,321,06
BITCOIN 23085453.64376%
Aydın
17°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Belediye Meclisi toplandı

Didim Belediye Meclisi toplandı

ABONE OL
9 Eylül 2022 18:49
Didim Belediye Meclisi toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın başkanlığında toplandı.

Didim Belediye Meclisi, Didimliler için bir kez daha toplandı. Didim Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay başkanlık etti. 5 ana gündem maddesi ve 1 ek gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda maddeler ele alındı.

Gündemin ilk maddesinde Akyeniköy mahallesinde belediyeye ait arsada ibadet yeri olarak ayrılan yerin İlçe Müftülüğüne tahsisi ele alındı. Komisyon tarafından kabul edilen talep, belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde ise geçici su ve elektrik bağlanmasında yer tespiti ve keşif ücreti konusu Ekim ayı meclisine oy birliğiyle ertelendi. Gündemin son maddesinde ise Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz bakım evinin ücretleri ele alındı. Komisyon raporuna göre kreş ücretinin 1950 TL olması komisyonda oy çokluğuyla kabul edilirken, mecliste de komisyon raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Başkan Atabay, alınan kararların Didim’e hayırlı olmasını diledi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.