DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20634043.57327%
Aydın
14°

HAFİF YAĞMUR

04:55

SABAHA KALAN SÜRE

Didim’den Yunan adalarına seferler başladı

Didim’den Yunan adalarına seferler başladı

ABONE OL
17 Temmuz 2022 17:54
Didim’den Yunan adalarına seferler başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tilos Travel’in Didim’deki partner acentası CTS Tur ile girişimde bulunduğu Yunan Adaları turları kapsamında Didim’den ilk seferini Kos’a gerçekleştirdi. Haftanın 5 günü Kos, 2 günü de Leros Adası’na sefer yapılacak.

CTS Tur sahibi ve Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi Deniz Aktaş, asıl hedeflerinin Didim’i Leros Adası’na açılan ana kapı yapmak olduğunu söyledi. Aktaş, bunun gerçekleşmesi durumunda adalardaki turizmci ve ticaret erbaplarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere Didim’e geleceğini ve Didim’de bir ekonomik hareketlilik kazandırabileceğini dile getirdi. Adalardan Didim’e talep oluşması ve seferlerin karşılıklı yapılması ile bu başarının sağlanacağını ifade eden Aktaş, geçmişte de Didim’den Yunan Adalarına dönem dönem seferler yapıldığını ama süreklilik kazanamadığını hatırlatılması üzerine, seferleri öncülük eden firmaların üzerine düşeni yaptığını, şehrin de atılan bu adıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Aktaş, yeni başlayan seferler için Kuşadası’ndan bir gümrük memurunun Didim’e gelip gittiğini, check-in işlemlerinin daha hızlı gerçekleşmesi için Didim’de daimi gümrük personelinin olması ve Emniyet Müdürlüğü’nün yeterli sayıda personel görevlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Turizmci, otelci, seyahat acentası ve tur operatörlerinden de destek beklediklerini vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.