DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067247-1.89333%
Aydın
11°

HAFİF YAĞMUR

13:15

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Mor ve Ötesi’nden tarihi konser

Mor ve Ötesi’nden tarihi konser

ABONE OL
29 Mayıs 2022 21:48
Mor ve Ötesi’nden tarihi konser
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alternatif rock müziğinin sevilen gruplarından mor ve ötesi, önceki akşam Vodafone Park’ta tarihi bir konsere imza attı. KerkiSolfej organizasyonuyla gerçekleşen konserde, Türkiye’de ilk kez bir Türk müzik grubu stat konseri vererek yaklaşık 35 bin kişiyle buluştu.

Konserin öncesinde ön grup olarak sahne alan The Ringo Jets eğlence dolu bir açılış gerçekleştirdi. Bir yılın ardından ilk İstanbul konserini gerçekleştiren mor ve ötesi, yeni albümü Sirenler’den sevilen şarkılarını İstanbullular için söyledi. Konser alanını saatler öncesinde dolduran Mor ve Ötesi hayranları, stadın önünde kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Bu akşama özel olarak kurulan dev sahnede Mor ve Ötesi’ne 14 kişilik dans ekibi eşlik etti. Dans şovlarıyla konser adeta görsel şölene dönüştü.

3 yıldır bugünün hayalini kurduklarını belirten Harun Tekin, coşkulu kalabalığa heyecan ve mutluluklarını paylaştıkları için sahneden teşekkürlerini sundu. Akşam boyunca mor ve ötesi şarkılarına eşlik eden sevenleri, doyasıya eğlendiler. Konserin finali sonrasında dinleyicisinin yoğun alkış ve tezahüratları üzerine grup yeniden sahneye çıkarak bisi Park şarkısıyla bitirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.