DOLAR 32,5698 0.04%
EURO 35,0610 0.57%
ALTIN 2.427,310,18
BITCOIN 2091474-3.88684%
Aydın
21°

KAPALI

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Aydın ili oda borsaları müşterek toplantısı Aydın Ticaret Borsası’nda yapıldı 

Aydın ili oda borsaları müşterek toplantısı Aydın Ticaret Borsası’nda yapıldı 

ABONE OL
5 Nisan 2022 23:22
Aydın ili oda borsaları müşterek toplantısı Aydın Ticaret Borsası’nda yapıldı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın İli Oda Borsaları Müşterek Toplantısı Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası, Didim Ticaret Odası, Kuşadası Ticaret Odası, Nazilli Ticaret Borsası, Nazilli Ticaret Odası, Söke Ticaret Borsası ve Söke Ticaret Odası’nın katılımıyla gerçekleşti. Aydın İli Oda/Borsaları Müşterek Toplantısı’na Odamız adına Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, katıldı. 

Aydın İli Oda/Borsa başkanlarının, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Aydın’ın ortak sorunları ve çözüm önerileri görüşülerek istişarelerde bulunuldu. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’un açış konuşmalarıyla başlayan toplantıda, Aydın İli Oda/ Borsa başkanları, İl genelinde ve ilçelerinde gerçekleşen tarım, turizm, sanayi, ihracat ve ticari faaliyetler gibi birçok konu başlıklarına değinerek yaşanılan sorunlara yönelik atılması gereken adımlar konusunda görüşlerini paylaştı.  Oda/Borsa üyelerinin ve Aydın ilinin yaşanılan olumsuzluklardan azami ölçüde etkilenmesine fırsat oluşturacak iş birliği çalışmalarının önemine ve devamlılığına vurgu yapıldı. 

Tarım, turizm, Aydın Çıldır Havaalanı’nın mevcut durumu, Efeler ilçesinde yapılması planlanan fuar alanı, ulaşım, ihracat, girdi maliyetleri, prim destekleri ve yatırımlar gibi birçok konuların istişare edildiği müşterek toplantısının ardından hazırlanacak olan nihai raporun yetkili mercilere ivedilikle iletilmesi konusunda karar kılındı. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.