DOLAR 32,3237 0.21%
EURO 35,1211 -0.03%
ALTIN 2.298,460,94
BITCOIN 2281671-0.72946%
Aydın
24°

KAPALI

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Didim MYO, turizm sektörüne yetişmiş insan gücü kazandırmaya devam ediyor

Didim MYO, turizm sektörüne yetişmiş insan gücü kazandırmaya devam ediyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, turizm sektörüne yetişmiş insan gücü kazandırıldı.

ABONE OL
8 Mart 2022 23:15
Didim MYO, turizm sektörüne yetişmiş insan gücü kazandırmaya devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, turizm sektörüne yetişmiş insan gücü kazandırıldı.

Didim Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, insan kaynakları yetkilileri işletmelerinin tanıtımlarını yapıp ardından da öğrencilerimizle iş ve staj görüşmelerinde bulundu. Öğrencileri ve mezunları, turizm sektörünün önde gelen işletmeleriyle bir araya getiren ve bu yıl 12’ncisi gerçekleşen Kariyer Günleri etkinliğine, başta Bodrum olmak üzere Didim ve Kuşadası’nda hizmet veren çok sayıda otel ve seyahat acentesi katılım gösterdi. Aşçılık, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Seyahat Hizmetleri programları bulunan Didim Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören birinci sınıf öğrencileri, Kariyer Günleri’ne katılan işletmelerde staj yapma şansı bulurken, ikinci sınıf öğrencileri de henüz mezun olma aşamasındayken iş bulmanın sevincini yaşadılar.

Bir öğretmen için en büyük ödül öğrencilerinin başarısı

Didim MYO olarak 12’ncisini düzenledikleri Kariyer Günleri’nin bu yıl da başarı ile gerçekleştiğini belirten Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Evrim Kamacı, ‘’Turizm sektöründe bölgemizin ve ülkemizin en önemli aktörleri ile sürdürdüğümüz iş birliği zincirine bu yıl yeni bir halka daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz.’’ dedi. Destek veren işletmelere de değinen Öğr. Gör. Kamacı, ‘”Öğrenci ve istihdam odaklı vizyonumuzun gereği olarak tüm öğrencilerimizin üst düzey işletmelerde staj ve iş imkânı bulmaları için bu yıl bizlere destek veren, The Bodrum Edition Hotel, Ramada Residences By Wyndham Milas, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Divan Otel Bodrum, Swissôtel Resort&Beach Bodrum, Voyage Torba – All Inclusive Bodrum, Cassa Nonna Bodrum, Sixenses Kaplankaya Otel Milas, Rixos Premium Bodrum, Mivara Luxury Resort&Spa Bodrum, Garden of Sun Didim, Duja Bodrum, Sunis Hotels Özdere, Long Beach Otel Didim, Cape Bodrum Luxury Hotel&Beach, Mett Hotel Beach&Resort Bodrum, Venosa Beach Hotel Didim, Ramada Hotel&Suites By Wyndham Kuşadası otelleri ile ETS Tur, Jolly Tur ve Gezinomi seyahat acentelerine teşekkür ederiz. Ayrıca bu konuda yoğun emek harcayan tüm akademik ve idari personele teşekkür ederiz” dedi.

Bir öğretmen için en büyük ödülün öğrencilerinin başarısı olduğunu belirten Öğr. Gör. Kamacı sözlerini şöyle sürdürdü; “Yıllar önce okudukları Didim MYO’ya, üst düzey yönetici ve mutfak şefi olarak dönüp kardeşlerine iş imkânı sunan, başta Dubai olmak üzere, Amerika Birleşik Devletleri, Katar ve Avrupa Birliği ülkelerinde çalışan yüzlerce mezunumuzun hocalarına yaşattıkları gurur en büyük ödülümüzdür.’’

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.