DOLAR 32,3717 0.16%
EURO 34,9790 -0.28%
ALTIN 2.324,280,22
BITCOIN 22769010.23707%
Aydın
13°

AÇIK

13:21

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim’de esnaf ve vatandaşa ‘sınav merkezi’ müjdesi

Didim’de esnaf ve vatandaşa ‘sınav merkezi’ müjdesi

ABONE OL
25 Şubat 2022 17:27
Didim’de esnaf ve vatandaşa ‘sınav merkezi’ müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığının gerçekleştirdiği sınavların Didim’de yapılmaya başlanacağını belirten Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Yenihisar Anadolu Lisesinde sınav merkezinin oluşturulduğunu kaydetti. Erul, merkezin kısa sürede hizmete girmesi noktasında takipçi olacaklarını da ifade etti.

Başta ustalık, usta öğretici ve sürücü kursları sınavları olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı sınavlar Didim’de yapılmaya başlanacak. Didim Yenihisar Anadolu Lisesi binasının bir katının Sınav Merkezi olarak düzenlendiğini ve fiziki altyapının oluşturulmaya başlandığını belirten Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul “Didim için çok güzel bir girişim; Aydın ve Nazilli’den sonra Didim’de böyle bir merkez kurulma çalışması yapılıyor. Fiziki altyapısı bitmek üzere; ardından Aydın YİKOB’dan binanın teslimi yapıldığında Mart ayında bu merkez aktif hale gelecek. Nisa ya da Haziran ayında yapılması planlanan sınavlar bu merkezde yapılacak.” dedi.

“ESNAF MASRAFTAN KURTULACAK”

Oda Başkanı Erul, özellikle usta ve usta öğreticilik sınavları için Aydın’a gitmek zorunda kalan esnafların büyük bir yükten kurtulmuş olacağını belirterek “Çünkü Sınav için Aydın’a giden esnaf o gün iş yapamıyor. Gitmesi, dönmesi gibi birçok girdi maliyetinden de kurtulmuş olacak. Zamandan da tasarruf sağlanacağı gibi büyüyen ve gelişen ilçemizde bu merkezin hizmete girmesi de halkımız adına önemli. Bu merkezin en kısa sürede hizmete açılması noktasında olayın takipçisi olacağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.