DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072616-2.10836%
Aydın
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Esnaf Odası ile Kavram Kurs Merkezi’nden indirim protokolü

Didim Esnaf Odası ile Kavram Kurs Merkezi’nden indirim protokolü

ABONE OL
25 Şubat 2022 17:29
Didim Esnaf Odası ile Kavram Kurs Merkezi’nden indirim protokolü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de faaliyet gösteren Kavram Kurs Merkezi ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında eğitim hizmetleri protokolü imzalandı. Protokol kapsamında oda üyelerinin çocuklarına yüzde 25 indirim imkanı sağlandı.

Didim Kavram Kurs Merkezinde gerçekleştirilen protokol törenine Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ile Didim Kavram Kurs Merkezi Kurucusu Ahmet Şengüller, Kurum Müdürü İnanç Şengören ve İdari İşler Sorumlusu Uğur Atar katıldı.
Didim Kavram Kurs Merkezi kurucularından Ahmet Şengüller, 1974 yılında kurulan Kavram Eğitim Kurumları’nı Didim’e kazandırdıklarını belirterek, “Kavram Kurs Merkezi’miz tarafından sunulacak eğitim öğretim hizmetlerinde indirim yapılmasına ilişkin Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yüzde 25 indirim protokolü yaptık. Protokol kapsamında kurum üyeleri ve çalışanlarının çocuklarına verilecek eğitim hizmetinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için yüzde 25 indirim uygulanacaktır” dedi.

“ODA ÜYELERİMİZİN ÇOCUKLARINA YÜZDE 25 İNDİRİM SAĞLANDI”

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ise protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını dileyerek, oda üyelerinin bu imkanı değerlendirmelerini istedi. Erul, “Kavram Kurs Merkezi ile yaptığımız protokol anlaşması sonucu tüm sınıf düzeyleri için yüzde 25 indirim hakkımız oluşmuştur. Eğitim ve öğretime destek vermek adına yaptığımız bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, belgelerini göstererek Kavram Kurs Merkezi ile irtibata geçebilirler” diye konuştu. Konuşmaların ardından kurum yöneticileri protokol metnini imzaladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.