DOLAR 32,3699 0.15%
EURO 34,9662 -0.31%
ALTIN 2.324,070,21
BITCOIN 22758111.07065%
Aydın
17°

AÇIK

13:21

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim Maril Otel’in kaçak yapılarının yıkım çalışması başlatıldı

Didim Maril Otel’in kaçak yapılarının yıkım çalışması başlatıldı

ABONE OL
23 Ocak 2022 16:23
Didim Maril Otel’in kaçak yapılarının yıkım çalışması başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de faaliyet gösteren Maril Otel’in kaçak yapılarının yıkım çalışmasına başlandı. Otelin ana girişi ve holü ile daha önce havuz olarak kullanılan bölgesi yıkıldı. Yıkım esnasında otel yöneticilerinin şikayeti üzerine bölgeye savcının geldiği ve operatörlerin ifadesinin alındığı ileri sürüldü.

Didim Belediyesince defalarca mühürlenen, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a saldırıya varan olayların yaşandığı Maril Resort Otel’deki kaçak yapılarla ilgili yıkım çalışmalarına bir kez daha başlandı. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde belediye ekipleri ile yıkım ihalesini alan firmanın çalışanları otele geldi. Yıkım çalışması için Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince otel çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Yıkım çalışması yağışlı havaya rağmen başlatılırken, otelin ana giriş ve holü ile daha önce havuz olarak kullanılan bölgede yıkım çalışmaları gerçekleştirildi. Didim Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener de yıkım çalışması hazırlıklarını yerinde kontrol ederken, Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu otel yetkililerine ve otel avukatına bilgilendirme yaparak otelin boşaltılmasını sağladı. Didim Belediyesi zabıta ekipleri ile emniyet güçlerinin otel içerisinde ve çevresinde önlem almasının ardından çalışma başlatıldı. Yıkım çalışması esnasında otel yetkililerinin şikayetçi olmasından dolayı bölgeye savcının geldiği ve operatörlerin ifadesini aldığı ileri sürüldü. Operatörlerin ifadesinin alınmasının ardından yıkımın kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Otelin kaçak yapılarının yıkılması sürecine değinen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, kanun ve yönetmeliklere uygun şekilde mahkeme kararıyla işlem yapıldığını kaydederek, “Belediye olarak kanunsuz yapılara ve işletmelere göz yummayacağız. Belediye olarak yaptığımız her işi kanun ve onun ölçülerinde yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

default

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.