DOLAR 32,3617 0.12%
EURO 34,9713 -0.32%
ALTIN 2.324,040,21
BITCOIN 22779251.15178%
Aydın
17°

AÇIK

13:21

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim Belediyesi’nin ücretsiz dağıtacağı buğdaylar büyüyor

Didim Belediyesi’nin ücretsiz dağıtacağı buğdaylar büyüyor

ABONE OL
23 Ocak 2022 13:50
Didim Belediyesi’nin ücretsiz dağıtacağı buğdaylar büyüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda ekimine başlanan buğdaylar, büyümeye başladı.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile kent genelinde hizmetlerini sürdüren Didim Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kendisine ait kullanılmayan araziyi buğday ve sebze ekimi için halkın kullanımına sunmuştu. İlçede tarımsal kalkınmayı desteklemek amacı ile Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatı ile Didim Belediyesi’ne ait Balat Mahallesi’nde bulunan 100 dönümlük tarlaya ekilen buğdaylar büyümeye başladı.

“ÜCRETSİZ BUĞDAY DAĞITILACAK”

Tarladaki çalışmalarını bizzat takip eden Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Balat Mahallesinde bulunan tarlamıza ekmiş olduğumuz buğdaylar büyümeye başladı. Belediye personellerimiz tarafından gerçekleştirecek buğday hasadının ardından elde edeceğimiz unlarımızı Didim Belediyesi’nin patentli markası olan “DİDYMA” adı altından, vatandaşlara ücretsiz dağıtacağız. Bununla birlikte tarlamızın bir bölümüne ekmiş olduğumuz zerzevatları yaz başından itibaren halkımıza ücretsiz ulaştıracağız. Tüm imkânlarımızı halkımız için yararlı bir şekilde kullanmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.