DOLAR 32,3298 0.24%
EURO 35,0702 -0.18%
ALTIN 2.296,300,84
BITCOIN 22832300.62737%
Aydın
24°

KAPALI

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Mega proje Amfi Tiyatro’nun inşaatı hızla sürüyor

Mega proje Amfi Tiyatro’nun inşaatı hızla sürüyor

ABONE OL
30 Aralık 2021 10:05
Mega proje Amfi Tiyatro’nun inşaatı hızla sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesinin mega projeleri arasında yer alan ve 2022 Haziran ayında açılışı planlanan amfi tiyatronun yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın yerel seçim vaatleri arasında yer alan ve mega projelerinden olan “Amfi Tiyatro”nun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Çamlık Mahallesinde 2. Koyda devam eden 4 bin kişilik amfi tiyatronun inşaatı devam ederken, ihaleyi alan firma ise çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyor. Dönem dönem Başkan Atabay çalışmaları yerinde incelerken kaba inşaatın belli bir bölüme getirilmesinin ardından amfi tiyatronun görünüşü ortaya çıkmaya başladı. 15 milyon TL’ye ihalesi yapılan, Didim’de kültür ve sanat hayatına, sosyal hayata hareket katacak olan amfi tiyatronun 2022 yılı Haziran ayına kadar çevre düzenlemesi, peyzajı ve dış görünüşüyle hazır hale getirilmesi hedefleniyor.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Belediyesinin en büyük yatırımlarından birini hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Didim’e kazandıracağımız 4 bin kişilik amfi tiyatro turizm ve sanat şehri Didim’in ufkunu açacak. Burada yapılacak tiyatro Didim’in kültür, sanat ve sosyal yönünü de arttıracak. Deniz manzaralı olacak amfi tiyatro her yönüyle diğer il ve ilçelere örnek olacak bir proje; bu noktada her detayını takip ediyoruz. Çalışmalarda istediğimiz düzeyden devam ediyor. 2022 Haziran ayında ilk konserimizle amfi tiyatroyu Didim halkının kullanımına açacağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.