DOLAR 32,5620 0.03%
EURO 34,8675 -0.05%
ALTIN 2.428,40-0,05
BITCOIN 2086288-4.07403%
Aydın
24°

KAPALI

04:49

SABAHA KALAN SÜRE

Didimspor ile Altınkum birbirine diş geçiremedi

Didimspor ile Altınkum birbirine diş geçiremedi

ABONE OL
30 Aralık 2021 11:16
Didimspor ile Altınkum birbirine diş geçiremedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın 1. Amatör Küme’de Didim ekipleri Didimspor ile Altınkumspor karşı karşıya geldi. Maç 1-1 berabere sona erdi.

Aydın 1. Amatör maçında Didim ekipleri Didimspor ile Altınkumspor hafta sonu karşı karşıya geldi. Didim sentetik sahada oynanan maçı Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu, Didimspor Başkanı Deniz Polat, Altınkumspor Başkanı Özgür Makasçıoğlu ile çok sayıda sporsever izledi. Güzel havada oynanan maçın hemen 4. dakikasında Can’ın attığı golle Didimspor öne geçti. İlk yarı Didimspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Maçın 55. dakikasında Altınkumspor atağında topa kafayla vuran Suka topu ağlara gönderdi ve maç 1-1 oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında her iki ekip de ele geçirdiği fırsatları değerlendiremeyince iki ekip sahadan 1’er puanla ayrıldı.Aydın 1. Amatör maçında Didim ekipleri Didimspor ile Altınkumspor hafta sonu karşı karşıya geldi. Didim sentetik sahada oynanan maçı Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu, Didimspor Başkanı Deniz Polat, Altınkumspor Başkanı Özgür Makasçıoğlu ile çok sayıda sporsever izledi. Güzel havada oynanan maçın hemen 4. dakikasında Can’ın attığı golle Didimspor öne geçti. İlk yarı Didimspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Maçın 55. dakikasında Altınkumspor atağında topa kafayla vuran Suka topu ağlara gönderdi ve maç 1-1 oldu.

Maçın ilerleyen dakikalarında her iki ekip de ele geçirdiği fırsatları değerlendiremeyince iki ekip sahadan 1’er puanla ayrıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.