DOLAR 32,5747 0.09%
EURO 35,0359 0.4%
ALTIN 2.426,100,14
BITCOIN 2086015-3.47088%
Aydın
24°

KAPALI

04:47

SABAHA KALAN SÜRE

Atabay, personel yemeğinde yeni dönem için “adayım” dedi

Atabay, personel yemeğinde yeni dönem için “adayım” dedi

ABONE OL
30 Aralık 2021 11:07
Atabay, personel yemeğinde yeni dönem için “adayım” dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi personeli, düzenlenen motivasyon ve moral gecesinde yılın stresini attı. Gecede konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim’deki tüm hizmetleri mesai arkadaşlarıyla birlikte yaptıklarını ifade etti. Atabay, “Görevimizin 7. yılındayız; bir yedi yıl daha sizlerle bu kente hizmet etmek istiyorum” diyerek 3. dönem için aday olduğunu açıkladı.

Didim Belediyesince her yıl düzenlenen moral ve motivasyon etkinliği bir otelde yapıldı. Yemekli etkinliğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve eşi, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve eşi, İYİ Parti Didim İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Vefa Berk Tezsezener ve eşi, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, CHP ilçe yöneticileri, birim müdürleri ile belediye çalışanları katıldı. Gecede konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay 2014 yerel seçim süreci, belediye çalışmaları ve yeni döneme ilişkin açıklamalar yaptı. Atabay, “Ülkemizin hızla tüm değerlerinin erozyona uğratıldığı dönemde içeri de ve dışarıda devam eden saldırılarla birlikte ve beraberliğimizi bitirmek isteyen bu malum dış güçler bunu başaramayacak. Çünkü her şarkının sonu yaşa Mustafa Kemal Paşa diye bitecek” dedi.

“CHP DİDİM’DE ETKEN GÜÇ”

Atabay, “31 Mart 2014’den sonra zor bir yolculuğa çıktık. Siyasetin içinde fazla yaşanmayacak bir durumla ilçemiz karşı karşıya geldi. Bunun böyle olmasını ne ben, ne siz, ne de siyasetin içinde olanlar isterdi ama kimseyi suçlamıyorum ama Didim’de CHP’li belediye yönetimi o hale getirilmemesi gerekiyordu. Belediye hizmetlerini eleştirmiyorum ama siyaseten CHP’yi yüzde 49 ile seçilmiş 5 yıllık dönemden sonra ortadan ikiye üçe bölerek yüzde 24,8 seçilen bir parti konuma getirilmemesi ve bu hataların olmaması lazım. Biz bu oranı 31 Mart 2019’da yüzde 58 ile iktidar yaptık ve bunu hep beraber yaptık. Yaptığımız her çalışma partimizi eski gücüne getirdi. Aramızda CHP’li olmayan ya da başka partiye bağlı olanlar da olabilir bu önemli değil ama CHP burada etken güçtür. Biz bu güçle övünmedik. Bizden olmayan insanları ayrıştırmadık. Biz 2014’te başladık ve 2021’de devam ettiriyoruz. Tüm halkı kucaklamak istedik ama biz siyasetçi değiliz. CHP’ye, MHP’ye, AKP’ye ya da başka partilere gönül verenlere kendisini Didimli olarak tanımlayan herkese hizmet etmek benim görevimdir. Bu ülke ne çektiyse bu ayrışmadan çekti. Biz bazı zorluklar çektik. Siyaseten bu görevi yapmak kolay değil. Bu görev için halka ben bu işi daha iyi yaparım demektir. Ben hayatım boyunca dediğimi yaparım, yapamayacağım şeyi de söylemem. Biz bu yol arkadaşlarımızla ve sizlerle bunu anlattık. Biz Didim’i anlatmamız ve neler yaptığımızı anlatmamız lazım. Bu konuda birbirimize kenetlenmemiz lazım.” İfadelerini kullandı.

3.DÖNEM İÇİN ADAYLIK SİNYALİ

Başkan Atabay, gelinen son nokta itibariyle Türkiye’de Didim’in tanınan bir ilçe olduğunu belirterek, şöyle dedi: “En az 100 belediye başkanımız bizim projelerimizi sordu; en fazla da amfi tiyatroyu sordular. Kentimizin temizliğini sordular. Projelerimizi soruyorlar. Bunları hatırlatmak istedim. Kendimizle gurur duyalım. Önümüzde 2 sene kaldı. Bu dönem için bir 5 sene daha koyun; sonra ardından bir 5 sene daha koyun. Bu anlamda kendime bir ah ettim; Didim’i turizmde 5 önemli kentin arasına sokmadan bu görevden ayrılmayacağım. Eğer benden kurtulmak istiyorsanız çok çalışın ama birlikte olacaksak desteğinizi bekliyorum. Biz Didim için öyle bir temel attık ki bizden sonra rahat edecek.”

Konuşmanın ardından Grup Eflatun söylediği şarkılarla belediye personelini coşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise belediye personelinden oluşan ekip Ankara havalarını seslendirirken, ekip şeklinde oynamaları büyük beğeni topladı. Gecede belediye personeli çalınan müzik eşliğinde bir yılın stresini attı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.