DOLAR 32,5945 0.32%
EURO 34,8530 0.32%
ALTIN 2.497,290,53
BITCOIN 21159535.70679%
Aydın
16°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Yiğiner’den Didim Şoförler Odası’na ziyaret

Yiğiner’den Didim Şoförler Odası’na ziyaret

ABONE OL
2 Ekim 2021 12:32
Yiğiner’den Didim Şoförler Odası’na ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) ile Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TSOF) Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Yiğiner, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

Ege Bölgesi’ndeki odaları ziyaret eden ANKESOB ve Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı, TSOF Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Yiğiner, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulundu. Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz tarafından karşılanan Yiğiner, Afyonkarahisar, Denizli ve Muğla’dan sonra Aydın’daki şoförler odalarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) ile Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TSOF) Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Yiğiner, yaptığı açıklamada, “Didim Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanımız Savaş Cengiz’i ziyaret ederek, şoför esnafımızla ilgili konular üzerine istişarede bulunduk. Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz de Yiğiner ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.