DOLAR 32,5758 0.1%
EURO 35,0251 0.52%
ALTIN 2.432,350,40
BITCOIN 2084184-3.9252%
Aydın
18°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Gazeteci Yaba, Esnaf Odası Başkanlığına aday

Gazeteci Yaba, Esnaf Odası Başkanlığına aday

ABONE OL
1 Ekim 2021 13:36
Gazeteci Yaba, Esnaf Odası Başkanlığına aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de matbaacılık ve gazetecilik mesleğini sürdüren Bahri Yaba, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesinde oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Didim’de matbaa ve gazetecilik mesleğini sürdüren Bahri Yaba oldu. İlçedeki meslektaşlarına kahvaltı veren Yaba, kahvaltı sonrasında adaylığıyla ilgili konuştu.

DESTEK İSTEDİ

Gazeteci Bahri Yaba ilk olarak kendi meslektaşlarından destek beklediğini ve oyu olan gazetecilerin oyuna talip olduğunu ifade ederek, “Ben bu odanın 4. başkanı olmak için yola çıktım. Kendi memleketimde derneklerde ve odalarda görev aldım. Sizlerin desteği önemli; oda başkanlığına adayım; benimle beraber 3 aday yarıştayız. Mevcut başkanın seçim öncesinde vaatleri vardı; hangileri hayata geçti? Ben bu noktada vaatlerimi hayata geçirmek için yola çıktım. Süreç içerisinde bu tür görüşmelerimiz ve açıklamalarımız olacak. Sizlerin öneri ve katkılarını bekliyorum. Sürecin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.