DOLAR 32,5749 0.09%
EURO 34,9585 0.22%
ALTIN 2.424,460,07
BITCOIN 2092553-3.24851%
Aydın
24°

KAPALI

04:47

SABAHA KALAN SÜRE

Bodrum’da Selda Bağcan gecesi

Bodrum’da Selda Bağcan gecesi

ABONE OL
3 Eylül 2021 14:21
Bodrum’da Selda Bağcan gecesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk müziğinin önemli isimlerinden Selda Bağcan, Bodrum’da sevenleriyle buluştu. 71 yaşındaki ünlü sanatçı, sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

KerkiSolfej organizasyonuyla 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Bodrum Antik Tiyatro’da sahneye çıkan sevilen sanatçı, yoğun ilgi gördü. Programına sevilen şarkılarından “Adaletin Bu Mu Dünya” ile başlayan Bağcan, kendisine yoğun ilgi gösteren Bodrumlulara sahneden seslenerek “Pandeminden dolayı bir buçuk yıldır bende Bodrum’da yaşıyorum. Bodrum benim artık mekanım burada bir sürü arkadaşım oldu” dedi. Sahnesinde hayranlarının istedikleri parçaları da seslendiren Selda Bağcan, şarkı aralarında yaptığı esprilerle sevenlerini güldürmeyi de ihmal etmedi.

Bağcan, “Bir buçuk yıl oldu, artık Bodrum’da yaşıyorum. Burası benim vazgeçilmezim oldu. Bodrum’u çok seviyorum. Bugün beni izleyenler arasında, komşularım, çalışma arkadaşlarım ve dostlarım var. Onlara beni izlemeye gelmeyin dedim çünkü siz varken utanıyorum” diyerek espri yaptı. Bağcan, “Şaka bir yana hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız bu gece unutulmaz bir gece yaşayalım. İyi eğlenceler diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Selda Bağcan, konserinin sonlarına doğru kendisine çiçek veren hayranlarına teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.