DOLAR 32,5154 0.21%
EURO 34,8493 0.34%
ALTIN 2.488,241,07
BITCOIN 1996846-3.06948%
Aydın
20°

HAFİF YAĞMUR

13:15

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim Yazarlar Festivali, duayen gazeteci-yazar Uğur Dündar’ı ağırladı

ABONE OL
Benzer Videolar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de bu yıl 1-15 Ağustos tarihleri arasında 17’ncisi düzenlenen Yazarlar Festivali, son gününde duayen gazeteci-yazar Uğur Dündar’ı ağırladı.
Duayen gazeteci-yazar Uğur Dündar’a Didimliler yoğun ilgi göstererek kitaplarını imzalattırmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Okurları ile yakından ilgilenerek kitaplarını imzalayan Dündar, gördüğü ilgiden mutlu olduğunu belirtti.
Festivalin son gününde Didimli okurları ile buluşan Dündar’a ve son gece festivale katılan yazarlara Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Didim Belediyesi’nin hazırlamış olduğu 17. Yazarlar Festivali katılım plaketi verdi. Festivalin son gecesine eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay’da katıldı.

DÜNDAR’DAN BAŞKAN ATABAY’A TEŞEKKÜR

Dündar, yaptığı konuşmada; “Bizleri sizlerle buluşturan Didim Belediye Başkanımıza huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Başkan Atabay, Didim’in daha güzelleşmesi, yeşilini, doğasını korumak için tüm gayreti ile çalıştığını, ranta ve rantçılara geçit vermediğini yakından görüyor ve takip ediyoruz. Birçok iftiralara, yalanlara, saldırılara uğradı. Fakat hiçbir şey onu Didim için hizmetten alı koyamadı, koyamayacaktır. Sizlerden aldığı destekle yanlışın önünde dimdik ayakta durmaya devam etti. Sizlerde başkanınıza sahip çıktınız. Her zaman yanında olmaya ve desteklerinizi vermeye devam edin. Bizlerde gazeteciler ve yazarlar olarak sizlerin haber alma hakkınıza saygı duyarak, doğrularla yanlışın karşısında olduk. Çeşitli iftiralara saldırılara bizlerde uğradık fakat yılmadık yılmayacağız. Doğru bildiğimiz yoldan ayrılmayacağız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.

ATABAY: “DÜNDAR’DAN BUNLARI DUYMAK BENİ GURURLANDIRDI”

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’da yaptığı konuşmada, “Duayen gazeteci-yazar Uğur ağabeyimize bu güzel sözleri için teşekkür ediyorum. Kendisinden bunları duymak beni gururlandırdı. Biz her zaman Didim için en hayırlısı ve doğrusu ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Hiçbir engel bizi bu yoldan ayıramaz. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği Muasır Ülke çizgisinden ayrılmadık ayrılmayacağız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün söylevinde “Hattı Müdafaa yoktur, sathı Müdafaa vardır. O Satıh Bütün Vatandır” söylevi çizgimizdir. Sayın Uğur Dündar’a festivalimizi onurlandırdığı için Didimliler adına bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.