DOLAR 32,6019 0.38%
EURO 34,8517 0.33%
ALTIN 2.493,880,39
BITCOIN 21338825.35071%
Aydın
21°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Didimlilere iftar yemeği

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Didimlilere iftar yemeği

ABONE OL
22 Nisan 2021 00:52
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Didimlilere iftar yemeği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan ayında her gün 25 bin vatandaşa sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim’e bağlı Akbük, Efeler ve Hisar mahallelerinde vatandaşlara yemek dağıtımı yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayında yaptığı iftar yemeği dağıtımı, Didim’de gerçekleştirildi. Her yıl İftar çadırları kurarak vatandaşlarla birlikte iftar geleneğini yaşatan Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu yıl pandemi koşulları sebebiyle vakumlanmış hazır paketlerde hijyenik olarak vatandaşa iftar yemekleri ulaştırmaya devam ediyor. Didim’de ilk yemek dağıtımında 2 bin 500 kişiye yemek verilirken, aralıklarla gerçekleştirilecek yemek dağıtımı 9 gün süreyle belirli günlerde Didim’in çeşitli mahallelerinde devam ettirilecek.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sosyal belediyecilik anlayışımız ile vatandaşlarımızla dayanışmamızı daima sürdüreceğiz” dedi. Vakumlanmış paketlerde yemeklerini alan vatandaşlar ise uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Mübarek Ramazan ayında Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na bizlere gösterdiği bu paylaşımı için teşekkür ediyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.