DOLAR 32,4291 0.2%
EURO 35,1096 -0.11%
ALTIN 2.322,770,17
BITCOIN 22915792.92911%
Aydın
19°

AÇIK

05:32

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Belediyesi’nden Urfalı öğrencilere eğitim desteği

Didim Belediyesi’nden Urfalı öğrencilere eğitim desteği

ABONE OL
21 Nisan 2021 23:41
Didim Belediyesi’nden Urfalı öğrencilere eğitim desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi tarafından Şanlıurfa Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine eğitim anlamında yapılan desteğe öğrenciler kayıtsız kalmadı. Öğrenciler Belediye Başkanı Deniz Atabay’a teşekkür etti.

Didim Belediyesi tarafından Şanlıurfa Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kitap ve çeşitli eğitim araçları desteğinde bulundu. Belediye tarafından gönderilen eğitim malzemeleri öğrencilere ulaşırken, öğrencilerde bu desteğe kayıtsız kalmadı. Okul öğrencileri kendilerine gönderilen kitaplarla birlikte hazırladıkları dövizlere Didim Belediyesine ve Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkür etti. Başkan Atabay “Onlar bizim geleceğimiz. Bu ülkenin evlatlarına iyi bir eğitim ve öğrenim imkânı sunmak hepimizin sorumluluğunda. Bu bilinçle öğrencilerimize kitaplar ve çeşitli eğitim araçları ulaştırdık. Şanlıurfa Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizin gönderdiği bu sıcak teşekkür bizleri çok mutlu etti.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.