DOLAR 32,3748 0.15%
EURO 34,9587 -0.35%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 2261730-0.46305%
Aydın
13°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

DTO, Didim Turizm Çalıştayı davet ve bilgilendirmelerine devam ediyor

DTO, Didim Turizm Çalıştayı davet ve bilgilendirmelerine devam ediyor

ABONE OL
20 Mart 2021 00:45
DTO, Didim Turizm Çalıştayı davet ve bilgilendirmelerine devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla ve Yönetim Kurulu Üyesi Figen Cevrem Gürsoy, paydaş kurum ve STK’ları ziyaret ederek 25 Mart’ta 8.si gerçekleştirilecek “Didim Turizm Çalıştayı” hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Kerim Küsmez, Didim Derneği Başkanı Mehmet Soysalan, Didim Rumeli Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Başak Kamacı Budak ve Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan’a verdikleri destek ve gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.

25 Mart 2021 Perşembe günü saat 10:30’da Turizm sektörünün önde gelen temsilcilerinin katılımıyla İnternet üzerinden gerçekleştirilecek Çalıştaya https://bit.ly/3ce4IVS linkinden kayıt yapabilirsiniz. Canlı Yayın: YouTube https://bit.ly/3cIyimD Facebook https://bit.ly/2OyBMQZ (simultane çeviri için zoom uygulamasının güncel olması gerekmektedir)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.