DOLAR 32,4630 0.43%
EURO 35,1333 -0.09%
ALTIN 2.325,200,25
BITCOIN 22931261.88918%
Aydın
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Didim’de kurallara uymayanlara 1.5 milyon lira ceza uygulandı

Didim’de kurallara uymayanlara 1.5 milyon lira ceza uygulandı

ABONE OL
16 Mart 2021 22:20
Didim’de kurallara uymayanlara 1.5 milyon lira ceza uygulandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Kaymakamı Halil Avşar’ın öncülüğünde, aylık basınla buluşma kahvaltısı düzenlendi. Basın mensuplarının yanı sıra ilçe protokolü ve kurum amirlerinin eşlik ettiği programda konuşan Avşar, ilçede 1 yıllık süreçte pandemi kurallarına uymayanlara yaklaşık 1,5 milyon lira ceza uygulandığını söyledi.

Didim’de özel bir kafede gerçekleştirilen aylık basınla buluşma toplantısının ev sahipliğini Rehber Gazetesi üstlendi. Etkinliğe İlçe Kaymakamı Halil Avşar, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark, bazı kurum amirleri ile basın mensupları katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Rehber Gazetesi sahiplerinden İlknur Etleç, “İlçe protokolü ile basının aylık buluşma toplantıları ilçenin eski Kaymakamı İskender Yönden zamanında başlamıştı. İlerleyen süreçte devam etti fakat pandeminden dolayı ara verilmişti. Yeniden başlaması noktasında İlçe Kaymakamımız Halil Avşar beye teşekkür ediyorum” dedi.

“VAKA SAYIMIZ DÜŞÜK, BUNDA HERKESİN KATKISI VAR”

Kaymakam Halil Avşar ise ilçede daha önce düzenlenen bu etkinliği yeniden başlattıklarını belirterek, “İlçede göreve başlayalı 8 aylık bir dönem oldu. Bu süreçte sizlerle bir araya gelmeye gayret ettik. Pandemi süreci de bazı durumları etkiledi, umarım süreç iyi giderse bu toplantılara devam edip bilgi alışverişinde bulunacağız” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.