DOLAR 32,6261 0.42%
EURO 34,9411 0.02%
ALTIN 2.514,061,21
BITCOIN 1957682-2.07935%
Aydın
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim Şoförler Odası üyelerine Egemed Hastaneleri’nden %25 indirim

Didim Şoförler Odası üyelerine Egemed Hastaneleri’nden %25 indirim

ABONE OL
16 Mart 2021 21:24
Didim Şoförler Odası üyelerine Egemed Hastaneleri’nden %25 indirim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Egemed Hastaneleri arasında imzalanan protokol kapsamında oda üyeleri ile birinci derece yakınlarına, hastanenin sunduğu hizmetlerden %25 oranında indirim sağlanacak.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası, sağlık alanında son teknolojik cihazlarla hizmet veren Egemed Hastaneleri ile oda üyeleri ve personeller için indirim protokolü imzaladı. Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası makamında gerçekleşen imza törenine Didim Şoförler Odası Başkanı Savaş Cengiz ile Egemed Didim Tıp Merkezi Müdürü Cengiz Bayar katıldı.

“BİRİNCİ DERECE YAKINLARI DA YARARLANACAK”

Protokol kapsamında bilgiler veren Egemed Didim Tıp Merkezi Müdürü Cengiz Bayar, kurumlara yönelik yaptıkları protokoller kapsamında Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası ile protokol gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Şoförler Odası üyeleri ile birinci derece yakınları ve oda personeline tetkikler, operasyonlar ve yatarak tedaviler ile diyet polikliniğinde SGK hasta farkları üzerinden %25 oranında, tüm özel Check-Up paketlerinde %10 oranında indirim uygulanacak. Ayrıca acil haller nedeniyle sunulan sağlık hizmetleri, yoğun bakım hizmetleri, yanık tedavisi hizmetleri, yeni doğana verilen sağlık hizmetleri, doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemlerine yönelik sağlık hizmetleri, diyaliz tedavileri ve kardiyovasküler cerrahi işlemleri gibi hizmetlerden ilave ücret alınmayacak. Doğum, sünnet, alerji testleri, diş hastalıkları ve tedavisi, ESWT ve SGK ödemesi olmayan hizmetler gibi istisnai haller için ise indirim uygulanmayacak. Bu protokolden Didim Şoförler Odası üyeleri ile birinci derece yakınları ve oda personeli faydalanacak. İndirim Egemed Söke Hastanesi, Egemed Didim Tıp Merkezi ve Kuşadası Saydam Tıp Merkezi’nde geçerli olacak. Protokolün hazırlanması ve hayata geçirilmesinde emeği geçen oda başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“ÜYELERİMİZ, ODAMIZDAN ÜYE KİMLİK KARTLARINI ALABİLİRLER”

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz de oda üyelerine sağlık anlamında destek olunması amacıyla Egemed Hastaneleri ile protokol yenilediklerini ifade ederek, “Bu protokolden oda üyelerimizin yanı sıra birinci derecede yakınları da yararlanacak. Üyelerimizin bu indirimden faydalanabilmesi için odamızdan üye kimlik kartlarını almaları gerekiyor. Üyelerimiz bu kartla kendisi yada birinci derece yakınları hastaneye giderek tedavi olabilecekler. Bu protokolün odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.